Søk i matvaretabellen:

Muffins, med banan

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,1g 138
C12:0
(fatty acids)
1,2g 138
C14:0
(fatty acids)
1,1g 138
C16:0
(fatty acids)
2,9g 138
C18:0
(fatty acids)
1,9g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,5g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,8g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,43g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0082g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0026g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,035g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0034g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0052g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,015g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,45g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 138
Kolesterol
(cholesterol)
68mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 80
Stivelse
(starch, total)
17g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
27g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
23g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,1g 138
Protein
(protein, total)
5,2g 138
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
140µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
65µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,1µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,45mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 138
Folat
(folate, total)
9,2µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,25µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,5mg 138
Kalsium
(calcium)
43mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
300mg 138
Kalium
(potassium)
160mg 138
Magnesium
(magnesium)
18mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
4,9µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
190mg 138
Jod
(iodine)
10µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: