Søk i matvaretabellen:

Moltekrem

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
62g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
25g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 138
C12:0
(fatty acids)
0,79g 138
C14:0
(fatty acids)
2,4g 138
C16:0
(fatty acids)
6,6g 138
C18:0
(fatty acids)
2,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,32g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,80g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,46g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,17g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,019g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0064g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,019g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,53g 138
Kolesterol
(cholesterol)
68mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
7,0g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 138
Protein
(protein, total)
1,8g 138
Salt
(salt)
0,038g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
230RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
220µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
180µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,15mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 138
Folat
(folate, total)
17µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,13µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
28mg 138
Kalsium
(calcium)
53mg 138
Jern
(iron, total)
0,10mg 138
Natrium
(sodium)
15mg 138
Kalium
(potassium)
120mg 138
Magnesium
(magnesium)
12mg 138
Sink
(zinc)
0,30mg 138
Selen
(selenium)
0,60µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
45mg 138
Jod
(iodine)
6,5µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0147
Fruit added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: