Søk i matvaretabellen:

And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
740kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,7g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,7g 135
C12:0
(fatty acids)
0,038g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,047g 460g
C16:0
(fatty acids)
2,3g 460g
C18:0
(fatty acids)
1,2g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,13g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,40g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0064g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0064g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
150mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
24g 135
Salt
(salt)
0,37g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
32RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
32µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,13µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,48mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,60mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
7,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,45mg 135
Folat
(folate, total)
33µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
4,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
3,2mg 135
Natrium
(sodium)
150mg 135
Kalium
(potassium)
390mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
2,5mg 135
Selen
(selenium)
29µg 135
Kopper
(copper)
0,45mg 135
Fosfor
(phosphorus)
270mg 135
Jod
(iodine)
1,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1316
Duck
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0003
Meat color, undesignated or unknown

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: