Søk i matvaretabellen:

Marengsbunn

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
11g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 138
C12:0
(fatty acids)
0,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,0g 138
C16:0
(fatty acids)
0,0g 138
C18:0
(fatty acids)
0,0g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 138
Kolesterol
(cholesterol)
550mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
83g 80
Stivelse
(starch, total)
1,6g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
82g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
82g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 138
Protein
(protein, total)
5,6g 138
Salt
(salt)
0,25g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 138
Folat
(folate, total)
0,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
3,5mg 138
Jern
(iron, total)
0,0mg 138
Natrium
(sodium)
100mg 138
Kalium
(potassium)
90mg 138
Magnesium
(magnesium)
7,3mg 138
Sink
(zinc)
0,0mg 138
Selen
(selenium)
2,8µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
9,3mg 138
Jod
(iodine)
1,4µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0188
Confectionery (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0205
Egg white added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: