Søk i matvaretabellen:

Lussekatter

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
26g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,2g 138
C12:0
(fatty acids)
0,32g 138
C14:0
(fatty acids)
0,98g 138
C16:0
(fatty acids)
2,9g 138
C18:0
(fatty acids)
1,1g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,21g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,80g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,60g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,063g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0075g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0032g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0042g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0063g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0060g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,082g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,62g 138
Kolesterol
(cholesterol)
45mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 80
Stivelse
(starch, total)
38g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
14g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
9,6g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 138
Protein
(protein, total)
9,4g 138
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
83RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
79µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
46µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,2µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,91alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,47mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
2,1mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 138
Folat
(folate, total)
83µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,26µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,10mg 138
Kalsium
(calcium)
56mg 138
Jern
(iron, total)
0,90mg 138
Natrium
(sodium)
92mg 138
Kalium
(potassium)
210mg 138
Magnesium
(magnesium)
26mg 138
Sink
(zinc)
1,0mg 138
Selen
(selenium)
4,9µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
150mg 138
Jod
(iodine)
11µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0256
Carbohydrate fermented
H0364
Dried or candied fruit added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: