Søk i matvaretabellen:

Kvæfjordkake, Verdens beste

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,1g 138
C12:0
(fatty acids)
1,2g 138
C14:0
(fatty acids)
1,2g 138
C16:0
(fatty acids)
3,2g 138
C18:0
(fatty acids)
2,0g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,30g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,17g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,7g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,42g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0099g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,036g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0030g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0062g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,014g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,7g 138
Kolesterol
(cholesterol)
180mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
34g 80
Stivelse
(starch, total)
7,7g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
26g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
24g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 138
Protein
(protein, total)
5,2g 138
Salt
(salt)
0,48g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
180RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
61µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,4µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,5alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,26mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 138
Folat
(folate, total)
8,4µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,47µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
78mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
190mg 138
Kalium
(potassium)
140mg 138
Magnesium
(magnesium)
20mg 138
Sink
(zinc)
0,60mg 138
Selen
(selenium)
4,6µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
150mg 138
Jod
(iodine)
11µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: