Søk i matvaretabellen:

Krumkaker

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
26g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
14g 138
C12:0
(fatty acids)
0,72g 138
C14:0
(fatty acids)
2,2g 138
C16:0
(fatty acids)
6,6g 138
C18:0
(fatty acids)
2,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,50g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,35g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,91g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0075g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,067g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,010g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,015g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,025g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,99g 138
Kolesterol
(cholesterol)
140mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
25g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 138
Protein
(protein, total)
6,2g 138
Salt
(salt)
0,43g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
3,1µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,37mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
12µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,32µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
23mg 138
Jern
(iron, total)
0,90mg 138
Natrium
(sodium)
170mg 138
Kalium
(potassium)
82mg 138
Magnesium
(magnesium)
12mg 138
Sink
(zinc)
0,60mg 138
Selen
(selenium)
7,5µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
91mg 138
Jod
(iodine)
16µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0271
Butter added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: