Søk i matvaretabellen:

Kokosbollekake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 138
C12:0
(fatty acids)
5,3g 138
C14:0
(fatty acids)
2,2g 138
C16:0
(fatty acids)
1,9g 138
C18:0
(fatty acids)
1,6g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,013g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,30g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0026g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0026g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0026g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0026g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0026g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0026g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0026g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,31g 138
Kolesterol
(cholesterol)
250mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 80
Stivelse
(starch, total)
0,20g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
52g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
51g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 138
Protein
(protein, total)
5,6g 138
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,59alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,15mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
2,9µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,040µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,10mg 138
Kalsium
(calcium)
14mg 138
Jern
(iron, total)
0,90mg 138
Natrium
(sodium)
57mg 138
Kalium
(potassium)
140mg 138
Magnesium
(magnesium)
27mg 138
Sink
(zinc)
0,40mg 138
Selen
(selenium)
2,9µg 138
Kopper
(copper)
0,20mg 138
Fosfor
(phosphorus)
49mg 138
Jod
(iodine)
1,2µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0157
White sugar
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0018
Boiled and undrained
H0165
Gelatin added
H0205
Egg white added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0340
Coconut added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: