Søk i matvaretabellen:

Hvite kakemenn

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
18g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,3g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,7g 138
C12:0
(fatty acids)
0,30g 138
C14:0
(fatty acids)
0,92g 138
C16:0
(fatty acids)
2,6g 138
C18:0
(fatty acids)
0,98g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,60g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,47g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,056g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0058g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0029g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0077g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0039g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0058g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,068g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,48g 138
Kolesterol
(cholesterol)
24mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
65g 80
Stivelse
(starch, total)
36g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
29g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
27g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 138
Protein
(protein, total)
6,5g 138
Salt
(salt)
0,63g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
71RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
67µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
44µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,58alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,73mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
5,3µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,11µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
34mg 138
Jern
(iron, total)
0,70mg 138
Natrium
(sodium)
250mg 138
Kalium
(potassium)
120mg 138
Magnesium
(magnesium)
19mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
3,1µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
91mg 138
Jod
(iodine)
6,5µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0184
Milk added
H0271
Butter added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: