Søk i matvaretabellen:

Focaccia

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 138
C12:0
(fatty acids)
0,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,0g 138
C16:0
(fatty acids)
1,3g 138
C18:0
(fatty acids)
0,34g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,5g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,088g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,094g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 138
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
42g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,30g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,3g 138
Protein
(protein, total)
7,1g 138
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,50RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 138
Folat
(folate, total)
29µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,10mg 138
Kalsium
(calcium)
13mg 138
Jern
(iron, total)
0,90mg 138
Natrium
(sodium)
520mg 138
Kalium
(potassium)
120mg 138
Magnesium
(magnesium)
22mg 138
Sink
(zinc)
0,80mg 138
Selen
(selenium)
3,2µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
90mg 138
Jod
(iodine)
5,5µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0820
Bread product (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0341
Olive oil added
H0367
Salt added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: