Søk i matvaretabellen:

Eplekake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
45g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 138
C12:0
(fatty acids)
0,43g 138
C14:0
(fatty acids)
1,3g 138
C16:0
(fatty acids)
4,0g 138
C18:0
(fatty acids)
1,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,30g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,21g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,54g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,069g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,012g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0045g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0060g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0090g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,014g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,092g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,59g 138
Kolesterol
(cholesterol)
79mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
35g 80
Stivelse
(starch, total)
11g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
24g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
20g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 138
Protein
(protein, total)
3,9g 138
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
69µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,28mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
6,5µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,21µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,2mg 138
Kalsium
(calcium)
32mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
160mg 138
Kalium
(potassium)
110mg 138
Magnesium
(magnesium)
10mg 138
Sink
(zinc)
0,40mg 138
Selen
(selenium)
4,3µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
120mg 138
Jod
(iodine)
11µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1245
Apple
C0213
Fruit, peel undetermined, core, pit or seed removed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0271
Butter added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: