Søk i matvaretabellen:

Brune pinner

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
8,5g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
470kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 138
C12:0
(fatty acids)
0,61g 138
C14:0
(fatty acids)
1,9g 138
C16:0
(fatty acids)
5,7g 138
C18:0
(fatty acids)
2,1g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,40g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,7g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,30g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,8g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,096g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,015g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0063g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,043g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0084g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,013g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 138
Kolesterol
(cholesterol)
92mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
60g 80
Stivelse
(starch, total)
24g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
36g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
34g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 138
Protein
(protein, total)
6,7g 138
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
160RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
87µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,72mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
11µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,24µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
39mg 138
Jern
(iron, total)
1,0mg 138
Natrium
(sodium)
310mg 138
Kalium
(potassium)
130mg 138
Magnesium
(magnesium)
32mg 138
Sink
(zinc)
0,70mg 138
Selen
(selenium)
5,4µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
110mg 138
Jod
(iodine)
10µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0177
Nut or seed added
H0186
Egg added
H0271
Butter added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: