Søk i matvaretabellen:

Biscotti

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,3g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
450kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 138
C12:0
(fatty acids)
0,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,0051g 138
C16:0
(fatty acids)
1,3g 138
C18:0
(fatty acids)
0,34g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,3g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,2g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,8g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
3,7g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,040g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0034g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,032g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,061g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,8g 138
Kolesterol
(cholesterol)
54mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 80
Stivelse
(starch, total)
31g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
30g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
29g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,7g 138
Protein
(protein, total)
13g 138
Salt
(salt)
0,45g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
25RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
24µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
7,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
7,0alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,18mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 138
Folat
(folate, total)
26µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,7mg 138
Kalsium
(calcium)
92mg 138
Jern
(iron, total)
1,9mg 138
Natrium
(sodium)
180mg 138
Kalium
(potassium)
300mg 138
Magnesium
(magnesium)
79mg 138
Sink
(zinc)
1,4mg 138
Selen
(selenium)
6,4µg 138
Kopper
(copper)
0,40mg 138
Fosfor
(phosphorus)
310mg 138
Jod
(iodine)
7,7µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0177
Nut or seed added
H0186
Egg added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: