Søk i matvaretabellen:

Tran, Nycoplus Apotekets tran

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Tran

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,0g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
3700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
900kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
100g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
15g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 108b
C14:0
(fatty acids)
4,0g 108b
C16:0
(fatty acids)
11g 108b
C18:0
(fatty acids)
2,5g 108b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
46g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
8,0g 108b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
21g 108b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
35g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 108b
C18:3n-3
(fatty acids)
1,0g 108b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 108b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 108b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 108b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 108b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
8,7g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
1,1g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
13g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
24g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 74a
Kolesterol
(cholesterol)
500mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
0,0g 111a
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5400RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5400µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
220µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
220alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 50
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 50
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 50
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 50
Folat
(folate, total)
0,0µg 50
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
0,0mg 50
Jern
(iron, total)
0,0mg 50
Natrium
(sodium)
0,0mg 50
Kalium
(potassium)
0,0mg 50
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 50
Sink
(zinc)
0,0mg 50
Selen
(selenium)
0,0µg 50
Kopper
(copper)
0,0mg 50
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 50
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0129
Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0870
Dietary supplement (EUROFIR)
B1842
Atlantic cod
C0301
Liver oil
E0139
Liquid, high viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0217
Vitamin e added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0210
Glass container, metal lid
M0214
Bottle
M0278
Glass container, coloured
N0040
Glass
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
74a
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: