Søk i matvaretabellen:

Svisker

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
87% 460e
Vann
(water (moisture))
37g 610
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
710kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,30g 610
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,060g 610
C12:0
(fatty acids)
0,0g 610
C14:0
(fatty acids)
0,0g 610
C16:0
(fatty acids)
0,044g 610
C18:0
(fatty acids)
0,010g 610
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,040g 610
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0015g 610
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,039g 610
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,12g 610
C18:2n-6
(fatty acids)
0,093g 610
C18:3n-3
(fatty acids)
0,022g 610
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 610
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 610
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 610
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 610
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 610
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,020g 610
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,090g 610
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
37g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
37g 610
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,2g 610
Protein
(protein, total)
2,3g 610
Salt
(salt)
0,0075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
16RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
190µg 610
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 610
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 610
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 610
Niacin
(niacin, preformed)
2,7mg 610
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 610
Folat
(folate, total)
1,0µg 610
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
64mg 610
Jern
(iron, total)
1,4mg 610
Natrium
(sodium)
3,0mg 610
Kalium
(potassium)
730mg 610
Magnesium
(magnesium)
36mg 610
Sink
(zinc)
0,37mg 610
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,28mg 610
Fosfor
(phosphorus)
69mg 610
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0834
Processed fruit product (EUROFIR)
B1207
Prune
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
610
Public Health England. Nutrient analysis of fresh and processed fruit and vegetables with respect to fibre. Analytical report. Public Health England, London, 2017. Nettversjon, https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/603483/fruit_and_vegetable_survey_2015_analytical_report.pdf

Søk i matvaretabellen: