Søk i matvaretabellen:

Fiken, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
96% 460e
Vann
(water (moisture))
30g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,93g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,14g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0060g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,11g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,029g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,16g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,16g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,35g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,35g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,35g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
5,1g 460g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
48g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,8g 460g
Protein
(protein, total)
3,3g 460g
Salt
(salt)
0,025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,50RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,35alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,085mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,082mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,62mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 460g
Folat
(folate, total)
9,0µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,2mg 460g
Kalsium
(calcium)
160mg 460g
Jern
(iron, total)
2,0mg 460g
Natrium
(sodium)
10mg 460g
Kalium
(potassium)
680mg 460g
Magnesium
(magnesium)
68mg 460g
Sink
(zinc)
0,55mg 460g
Selen
(selenium)
0,60µg 460g
Kopper
(copper)
0,29mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
67mg 460g
Jod
(iodine)
2,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0834
Processed fruit product (EUROFIR)
B1302
Fig
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0141
Naturally dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: