Søk i matvaretabellen:

Aprikos, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 610
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
770kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 610
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,13g 610
C12:0
(fatty acids)
0,0016g 610
C14:0
(fatty acids)
0,0016g 610
C16:0
(fatty acids)
0,10g 610
C18:0
(fatty acids)
0,017g 610
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 610
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0018g 610
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 610
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,25g 610
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 610
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 610
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 60a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 610
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 610
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
39g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
39g 610
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,3g 610
Protein
(protein, total)
2,2g 610
Salt
(salt)
0,023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
44RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460f
Beta-karoten
(beta-carotene)
530µg 610
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,7alfa-TE 610
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 610
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 610
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 610
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 610
Folat
(folate, total)
13µg 610
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 610
Kalsium
(calcium)
71mg 610
Jern
(iron, total)
1,4mg 610
Natrium
(sodium)
9,0mg 610
Kalium
(potassium)
1000mg 610
Magnesium
(magnesium)
34mg 610
Sink
(zinc)
0,25mg 610
Selen
(selenium)
0,20µg 610
Kopper
(copper)
0,30mg 610
Fosfor
(phosphorus)
67mg 610
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0834
Processed fruit product (EUROFIR)
B1529
Apricot
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
610
Public Health England. Nutrient analysis of fresh and processed fruit and vegetables with respect to fibre. Analytical report. Public Health England, London, 2017. Nettversjon, https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/603483/fruit_and_vegetable_survey_2015_analytical_report.pdf

Søk i matvaretabellen: