Søk i matvaretabellen:

Kiwi, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
74% 460e
Vann
(water (moisture))
85g 610
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
210kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
50kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,90g 610
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,070g 610
C12:0
(fatty acids)
0,0g 610
C14:0
(fatty acids)
0,0012g 610
C16:0
(fatty acids)
0,041g 610
C18:0
(fatty acids)
0,020g 610
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 610
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0015g 610
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,090g 610
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 610
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 610
C18:3n-3
(fatty acids)
0,40g 610
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 610
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 610
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 60a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 610
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,12g 610
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,3g 610
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,7g 610
Protein
(protein, total)
0,80g 610
Salt
(salt)
0,0025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
39µg 610
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,2alfa-TE 610
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 60a
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 610
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 610
Folat
(folate, total)
33µg 610
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
71mg 610
Kalsium
(calcium)
33mg 610
Jern
(iron, total)
0,22mg 610
Natrium
(sodium)
1,0mg 610
Kalium
(potassium)
290mg 610
Magnesium
(magnesium)
13mg 610
Sink
(zinc)
0,090mg 610
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,17mg 610
Fosfor
(phosphorus)
33mg 610
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1664
Kiwifruit
C0230
Fruit, peel removed, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
610
Public Health England. Nutrient analysis of fresh and processed fruit and vegetables with respect to fibre. Analytical report. Public Health England, London, 2017. Nettversjon, https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/603483/fruit_and_vegetable_survey_2015_analytical_report.pdf

Søk i matvaretabellen: