Oliven, grønne, med paprikafyll
Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
79g | 400f |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
530kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
130kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
13g | 400f |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,0g | 400f |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C14:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C16:0 (fatty acids) |
1,6g | 400f |
C18:0 (fatty acids) |
0,29g | 400f |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,8g | 400f |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,14g | 400f |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,6g | 400f |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,72g | 400f |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,51g | 400f |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,080g | 400f |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 30 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 30 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,080g | 400f |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,51g | 400f |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 400f |
Karbohydrat (carbohydrate) |
1,1g | 400f |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 400f |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 123 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,6g | 400f |
Protein (protein, total) |
0,63g | 400f |
Salt (salt) |
3,4g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
20RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400f |
Beta-karoten (beta-carotene) |
240µg | 400f |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 50 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
4,4alfa-TE | 400f |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 400f |
Riboflavin (riboflavin) |
0,0mg | 400f |
Niacin (niacin, preformed) |
0,070mg | 400f |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,020mg | 400f |
Folat (folate, total) |
1,2µg | 400f |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
4,4mg | 400f |
Kalsium (calcium) |
100mg | 400f |
Jern (iron, total) |
0,24mg | 400f |
Natrium (sodium) |
1400mg | 400f |
Kalium (potassium) |
47mg | 400f |
Magnesium (magnesium) |
15mg | 400f |
Sink (zinc) |
0,060mg | 400f |
Selen (selenium) |
0,0µg | 400f |
Kopper (copper) |
0,10mg | 606 |
Fosfor (phosphorus) |
5,1mg | 400f |
Jod (iodine) |
4,5µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0152
- Vegetable or vegetable product (US CFR)
- A0827
- Vegetable product (EUROFIR)
- B1169
- Green olive
- C0139
- Fruit, peel present, core, pit or seed removed
- E0150
- Whole, natural shape
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0001
- Cooking method not known
- H0200
- Acidified
- H0212
- Vegetable added
- H0300
- Acetic acid fermented
- J0104
- Preserved by fermentation
- K0004
- Packing medium, other
- M0130
- Glass container
- M0194
- Can, bottle or jar
- N0040
- Glass
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 123
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 606
- Öhrvik, V., Engman, J., Grönholm, R., Staffas, A., Sandler, HS,. von Malmborg, A. Grönsaker, svamp och frukt - analys av näringsämnen. [Rapport 3-2016]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2016/gronsaker-svamp-och-frukt---analys-av-naringsamnen---rapport-3_2016.pdf