Søk i matvaretabellen:

Oliven, grønne, med paprikafyll

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
79g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
530kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,0g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C16:0
(fatty acids)
1,6g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,29g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,8g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,6g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,72g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,51g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,080g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 30
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 30
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,080g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,51g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,1g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 123
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,6g 400f
Protein
(protein, total)
0,63g 400f
Salt
(salt)
3,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
20RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
240µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,4alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,070mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 400f
Folat
(folate, total)
1,2µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,4mg 400f
Kalsium
(calcium)
100mg 400f
Jern
(iron, total)
0,24mg 400f
Natrium
(sodium)
1400mg 400f
Kalium
(potassium)
47mg 400f
Magnesium
(magnesium)
15mg 400f
Sink
(zinc)
0,060mg 400f
Selen
(selenium)
0,0µg 400f
Kopper
(copper)
0,10mg 606
Fosfor
(phosphorus)
5,1mg 400f
Jod
(iodine)
4,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1169
Green olive
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0200
Acidified
H0212
Vegetable added
H0300
Acetic acid fermented
J0104
Preserved by fermentation
K0004
Packing medium, other
M0130
Glass container
M0194
Can, bottle or jar
N0040
Glass
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
123
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
606
Öhrvik, V., Engman, J., Grönholm, R., Staffas, A., Sandler, HS,. von Malmborg, A. Grönsaker, svamp och frukt - analys av näringsämnen. [Rapport 3-2016]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2016/gronsaker-svamp-och-frukt---analys-av-naringsamnen---rapport-3_2016.pdf

Søk i matvaretabellen: