Tacosaus
Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
90g | 220b |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
120kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
27kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
0,074g | 220b |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,016g | 220b |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C14:0 (fatty acids) |
0,0010g | 220b |
| C16:0 (fatty acids) |
0,018g | 220b |
| C18:0 (fatty acids) |
0,0040g | 220b |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,0053g | 220b |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,010g | 220b |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,031g | 220b |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,045g | 220b |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0070g | 220b |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 220b |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,010g | 220b |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,050g | 220b |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 50 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
4,0g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 220b |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
4,0g | 220b |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,6g | 220b |
| Protein (protein, total) |
1,9g | 220b |
| Salt (salt) |
1,7g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
44RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
530µg | 220b |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,95alfa-TE | 220b |
| Tiamin (thiamin) |
0,040mg | 220b |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,025mg | 220b |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,76mg | 220b |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,20mg | 220b |
| Folat (folate, total) |
16µg | 220b |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
1,4mg | 220b |
| Kalsium (calcium) |
27mg | 220b |
| Jern (iron, total) |
0,65mg | 220b |
| Natrium (sodium) |
660mg | 220b |
| Kalium (potassium) |
330mg | 220b |
| Magnesium (magnesium) |
16mg | 220b |
| Sink (zinc) |
0,15mg | 220b |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 220b |
| Kopper (copper) |
0,071mg | 220b |
| Fosfor (phosphorus) |
34mg | 220b |
| Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0152
- Vegetable or vegetable product (US CFR)
- A0826
- Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
- B1276
- Tomato
- C0230
- Fruit, peel removed, core, pit or seed present
- E0103
- Semiliquid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0151
- Spice or herb added
- H0212
- Vegetable added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0130
- Glass container
- N0040
- Glass
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 220b
- Beregnet gjennomsnitt fra referanse 220a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2013-2014. Tex-mexprodukter. Publisert rapport (2014); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av tex-mex-produkter". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article40542.ece/BINARY/N%C3%A6ringsstoff-+og+tungmetallanalyser+av+tex-mex-produkter
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.