Søk i matvaretabellen:

Vårløk, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
96% 460g
Vann
(water (moisture))
90g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
99kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
24kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,19g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,032g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0023g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,063g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0068g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,027g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,061g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,074g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0090g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0040g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,070g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 430a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,3g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,6g 460g
Protein
(protein, total)
1,8g 460g
Salt
(salt)
0,040g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
50RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
600µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,055mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,53mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,061mg 460g
Folat
(folate, total)
64µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
19mg 460g
Kalsium
(calcium)
72mg 460g
Jern
(iron, total)
1,5mg 460g
Natrium
(sodium)
16mg 460g
Kalium
(potassium)
280mg 460g
Magnesium
(magnesium)
20mg 460g
Sink
(zinc)
0,39mg 460g
Selen
(selenium)
0,60µg 460g
Kopper
(copper)
0,083mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
37mg 460g
Jod
(iodine)
2,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1478
Scallion
C0150
Whole plant or most parts used
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
430a
French Agency for Food, Environmental and Occupational Health safety. French food composition table - Ciqual 2012. Nettversjon, http://www.afssa.fr/TableCIQUAL/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: