Søk i matvaretabellen:

Tortilla, wraps/burrito, hvetemel

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
28g 220b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,8g 220b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 220b
C12:0
(fatty acids)
0,0044g 220b
C14:0
(fatty acids)
0,0g 220b
C16:0
(fatty acids)
0,36g 220b
C18:0
(fatty acids)
0,31g 220b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 220b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 220b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 220b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 220b
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 220b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,33g 220b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 220b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 220b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 220b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 220b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 220b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 220b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 220b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,34g 220b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 220b
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 10
Karbohydrat
(carbohydrate)
45g 80
Stivelse
(starch, total)
43g 220b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,9g 220b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 220b
Protein
(protein, total)
8,5g 220b
Salt
(salt)
1,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,44alfa-TE 220b
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 220b
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 220b
Niacin
(niacin, preformed)
0,91mg 220b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 220b
Folat
(folate, total)
8,4µg 220b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
15mg 220b
Jern
(iron, total)
0,85mg 220b
Natrium
(sodium)
720mg 220b
Kalium
(potassium)
120mg 220b
Magnesium
(magnesium)
22mg 220b
Sink
(zinc)
0,60mg 220b
Selen
(selenium)
1,9µg 220b
Kopper
(copper)
0,13mg 220b
Fosfor
(phosphorus)
160mg 220b
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0283
Quick bread, unsweetened (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0111
Preserved by storage in modified atmosphere
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
220b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 220a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2013-2014. Tex-mexprodukter. Publisert rapport (2014); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av tex-mex-produkter". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article40542.ece/BINARY/N%C3%A6ringsstoff-+og+tungmetallanalyser+av+tex-mex-produkter
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: