Tortilla, burrito, hvetemel, Old El Paso
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
29g | 220a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
250kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
5,4g | 220a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,0g | 220a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0070g | 220a |
C14:0 (fatty acids) |
0,038g | 220a |
C16:0 (fatty acids) |
1,7g | 220a |
C18:0 (fatty acids) |
0,30g | 220a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,1g | 220a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 220a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,1g | 220a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,1g | 220a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,94g | 220a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,12g | 220a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 220a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 220a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,17g | 220a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,94g | 220a |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 10 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
42g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
40g | 220a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,2g | 220a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 123 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,2g | 220a |
Protein (protein, total) |
8,6g | 220a |
Salt (salt) |
1,7g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,68alfa-TE | 220a |
Tiamin (thiamin) |
0,090mg | 220a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,020mg | 220a |
Niacin (niacin, preformed) |
0,82mg | 220a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,082mg | 220a |
Folat (folate, total) |
8,1µg | 220a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
15mg | 220a |
Jern (iron, total) |
0,90mg | 220a |
Natrium (sodium) |
670mg | 220a |
Kalium (potassium) |
180mg | 220a |
Magnesium (magnesium) |
23mg | 220a |
Sink (zinc) |
0,60mg | 220a |
Selen (selenium) |
3,7µg | 220a |
Kopper (copper) |
0,13mg | 220a |
Fosfor (phosphorus) |
230mg | 220a |
Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0283
- Quick bread, unsweetened (US CFR)
- A0819
- Flatbread (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0153
- Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0008
- Griddled
- H0174
- Hydrogenated
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0100
- Preserved by adding chemicals
- J0111
- Preserved by storage in modified atmosphere
- K0003
- No packing medium used
- M0172
- Plastic container
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 123
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
- 220a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2013-2014. Tex-mex-produkter. Publisert rapport (2014); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av tex-mex-produkter". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article40542.ece/BINARY/N%C3%A6ringsstoff-+og+tungmetallanalyser+av+tex-mex-produkter
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.