Søk i matvaretabellen:

Loff, fint brød (0-25 %), spiral, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 203
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,3g 203
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 203
C12:0
(fatty acids)
0,12g 136
C14:0
(fatty acids)
0,11g 136
C16:0
(fatty acids)
0,34g 136
C18:0
(fatty acids)
0,22g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,83g 203
C16:1 sum
(fatty acids)
0,069g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,68g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,83g 203
C18:2n-6
(fatty acids)
0,46g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,074g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,075g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,46g 135
Kolesterol
(cholesterol)
7,7mg 203
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 203
Stivelse
(starch, total)
45g 203
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 203
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,9g 203
Protein
(protein, total)
9,2g 203
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,60alfa-TE 203
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 203
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 203
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 203
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 203
Folat
(folate, total)
23µg 203
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
24mg 203
Jern
(iron, total)
1,1mg 203
Natrium
(sodium)
410mg 203
Kalium
(potassium)
130mg 203
Magnesium
(magnesium)
25mg 203
Sink
(zinc)
0,75mg 203
Selen
(selenium)
3,0µg 20
Kopper
(copper)
0,13mg 203
Fosfor
(phosphorus)
120mg 203
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0272
Margarine added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
203
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1995. Grønnsaker og brød. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: