Søk i matvaretabellen:

Rundstykke, fint, halvstekt, kjøpt, stekt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
33g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,8g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,90g 131
C12:0
(fatty acids)
0,032g 204
C14:0
(fatty acids)
0,032g 204
C16:0
(fatty acids)
0,94g 204
C18:0
(fatty acids)
0,14g 204
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,95g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,032g 204
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,3g 204
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,78g 204
C18:3n-3
(fatty acids)
0,15g 204
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 204
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 73j
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,78g 74j
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 131
Stivelse
(starch, total)
46g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,7g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,5g 131
Protein
(protein, total)
9,6g 131
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,30alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 131
Folat
(folate, total)
43µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
25mg 131
Jern
(iron, total)
1,1mg 20
Natrium
(sodium)
450mg 131
Kalium
(potassium)
150mg 131
Magnesium
(magnesium)
26mg 131
Sink
(zinc)
0,90mg 131
Selen
(selenium)
4,0µg 131
Kopper
(copper)
0,14mg 131
Fosfor
(phosphorus)
100mg 131
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73j
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
74j
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: