Søk i matvaretabellen:

Rundstykke, grovt, halvstekt, kjøpt, stekt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
29g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,3g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,6g 204
C12:0
(fatty acids)
0,046g 204
C14:0
(fatty acids)
0,046g 204
C16:0
(fatty acids)
1,4g 204
C18:0
(fatty acids)
0,20g 204
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 204
C16:1 sum
(fatty acids)
0,046g 204
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 204
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 204
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 204
C18:3n-3
(fatty acids)
0,22g 204
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 204
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,22g 73j
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 74j
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 204
Stivelse
(starch, total)
46g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,7g 204
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,5g 204
Protein
(protein, total)
8,4g 204
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 204
Folat
(folate, total)
35µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
34mg 204
Jern
(iron, total)
0,98mg 204
Natrium
(sodium)
520mg 204
Kalium
(potassium)
200mg 204
Magnesium
(magnesium)
32mg 204
Sink
(zinc)
1,1mg 204
Selen
(selenium)
3,0µg 20
Kopper
(copper)
0,12mg 204
Fosfor
(phosphorus)
140mg 204
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0155
Seed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0152
Grain added
H0256
Carbohydrate fermented
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73j
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
74j
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: