Søk i matvaretabellen:

Loff, fint brød (0-25 %), halvstekt, stekt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 206
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,6g 206
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,50g 206
C12:0
(fatty acids)
0,061g 136
C14:0
(fatty acids)
0,054g 136
C16:0
(fatty acids)
0,17g 136
C18:0
(fatty acids)
0,11g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,28g 206
C16:1 sum
(fatty acids)
0,035g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,34g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 206
C18:2n-6
(fatty acids)
0,23g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,037g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,038g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,23g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,6mg 206
Karbohydrat
(carbohydrate)
50g 206
Stivelse
(starch, total)
47g 206
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 206
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 206
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,7g 206
Protein
(protein, total)
9,1g 206
Salt
(salt)
0,93g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,21RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,5µg 206
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,54alfa-TE 206
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 206
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 206
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 206
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,085mg 206
Folat
(folate, total)
31µg 206
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 206
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
25mg 206
Jern
(iron, total)
1,1mg 206
Natrium
(sodium)
370mg 206
Kalium
(potassium)
160mg 206
Magnesium
(magnesium)
27mg 206
Sink
(zinc)
0,64mg 206
Selen
(selenium)
2,0µg 206
Kopper
(copper)
0,13mg 206
Fosfor
(phosphorus)
120mg 206
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0337
Rye added
H0753
Yeast added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
206
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: