Søk i matvaretabellen:

Rogn, torsk, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 420e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
490kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,6g 420e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,52g 420e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 420e
C14:0
(fatty acids)
0,033g 420e
C16:0
(fatty acids)
0,42g 420e
C18:0
(fatty acids)
0,054g 420e
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,46g 420e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,079g 420e
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,33g 420e
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 420e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,023g 420e
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0080g 420e
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 420e
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 420e
C20:4n-6
(fatty acids)
0,076g 420e
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,32g 420e
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,027g 420e
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,65g 420e
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 420e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,10g 420e
Kolesterol
(cholesterol)
320mg 420e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
23g 420e
Salt
(salt)
0,25g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
28RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
28µg 420e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
5,2µg 420e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
10alfa-TE 420e
Tiamin
(thiamin)
0,77mg 420e
Riboflavin
(riboflavin)
0,66mg 420e
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 420e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,26mg 420e
Folat
(folate, total)
22µg 420e
Vitamin B12
(vitamin B12)
20µg 420e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
19mg 420e
Kalsium
(calcium)
8,0mg 420e
Jern
(iron, total)
0,92mg 420e
Natrium
(sodium)
100mg 420e
Kalium
(potassium)
270mg 420e
Magnesium
(magnesium)
13mg 420e
Sink
(zinc)
4,5mg 420e
Selen
(selenium)
110µg 420e
Kopper
(copper)
0,12mg 420e
Fosfor
(phosphorus)
400mg 420e
Jod
(iodine)
200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0202
Ovary, roe
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420e
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: