Søk i matvaretabellen:

Fiskegrateng, Coop X-tra Fiskegrateng

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 223a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
490kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,6g 223a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,52g 223a
C12:0
(fatty acids)
0,0050g 223a
C14:0
(fatty acids)
0,017g 223a
C16:0
(fatty acids)
0,29g 223a
C18:0
(fatty acids)
0,12g 223a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 223a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,5g 223a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 223a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 223a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 223a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,85g 223a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,37g 223a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0010g 223a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0070g 223a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 223a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0030g 223a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,063g 223a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 223a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,86g 223a
Kolesterol
(cholesterol)
25mg 223a
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
7,2g 223a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 223a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 123
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 223a
Protein
(protein, total)
7,3g 223a
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
52RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
51µg 223a
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 223a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,66alfa-TE 223a
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 223a
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 223a
Niacin
(niacin, preformed)
0,56mg 223a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,069mg 223a
Folat
(folate, total)
6,3µg 223a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,72µg 223a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
47mg 223a
Jern
(iron, total)
0,20mg 223a
Natrium
(sodium)
300mg 223a
Kalium
(potassium)
220mg 223a
Magnesium
(magnesium)
18mg 223a
Sink
(zinc)
0,30mg 223a
Selen
(selenium)
8,4µg 223a
Kopper
(copper)
0,038mg 223a
Fosfor
(phosphorus)
110mg 223a
Jod
(iodine)
50µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134
Semisolid with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0221
Fat or oil added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0159
Paperboard or paper container
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
123
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
223a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: