Fiskekaker, Godehav
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
73g | 223a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
460kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
110kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
3,6g | 223a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,60g | 223a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0060g | 223a |
C14:0 (fatty acids) |
0,047g | 223a |
C16:0 (fatty acids) |
0,37g | 223a |
C18:0 (fatty acids) |
0,11g | 223a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 223a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,3g | 223a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,031g | 223a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,0g | 223a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,6g | 223a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,93g | 223a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,44g | 223a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0040g | 223a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0070g | 223a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,038g | 223a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0080g | 223a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,13g | 223a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,63g | 223a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,95g | 223a |
Kolesterol (cholesterol) |
35mg | 223a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
6,8g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
5,3g | 223a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,5g | 223a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 123 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,60g | 223a |
Protein (protein, total) |
12g | 223a |
Salt (salt) |
1,6g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
5,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
5,0µg | 223a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 60a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,89alfa-TE | 223a |
Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 223a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,080mg | 223a |
Niacin (niacin, preformed) |
1,7mg | 223a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,091mg | 223a |
Folat (folate, total) |
6,1µg | 223a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,51µg | 223a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
53mg | 223a |
Jern (iron, total) |
0,20mg | 223a |
Natrium (sodium) |
640mg | 223a |
Kalium (potassium) |
250mg | 223a |
Magnesium (magnesium) |
23mg | 223a |
Sink (zinc) |
0,30mg | 223a |
Selen (selenium) |
13µg | 223a |
Kopper (copper) |
0,015mg | 223a |
Fosfor (phosphorus) |
170mg | 223a |
Jod (iodine) |
8,8µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1222
- Fish
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0014
- Fully heat-treated
- G0001
- Cooking method not known
- H0146
- Starch added
- H0151
- Spice or herb added
- H0184
- Milk added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0142
- Preserved by chilling or freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0172
- Plastic container
- M0213
- Box
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 123
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
- 223a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.