Sei, pankopanert, fryst, Lerøy
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
65g | 223a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
730kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
180kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
8,0g | 223a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,73g | 223a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0010g | 223a |
C14:0 (fatty acids) |
0,011g | 223a |
C16:0 (fatty acids) |
0,46g | 223a |
C18:0 (fatty acids) |
0,16g | 223a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 223a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,9g | 223a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,030g | 223a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,7g | 223a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,4g | 223a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,5g | 223a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,57g | 223a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0030g | 223a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0090g | 223a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,074g | 223a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0060g | 223a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,20g | 223a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,87g | 223a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,6g | 223a |
Kolesterol (cholesterol) |
35mg | 223a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
11g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
9,5g | 223a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,1g | 223a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 123 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,80g | 223a |
Protein (protein, total) |
15g | 223a |
Salt (salt) |
0,68g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
2,0µg | 223a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 60a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,9alfa-TE | 223a |
Tiamin (thiamin) |
0,090mg | 223a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,11mg | 223a |
Niacin (niacin, preformed) |
2,1mg | 223a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,15mg | 223a |
Folat (folate, total) |
16µg | 223a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
2,2µg | 223a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
21mg | 223a |
Jern (iron, total) |
0,40mg | 223a |
Natrium (sodium) |
270mg | 223a |
Kalium (potassium) |
330mg | 223a |
Magnesium (magnesium) |
31mg | 223a |
Sink (zinc) |
0,50mg | 223a |
Selen (selenium) |
23µg | 223a |
Kopper (copper) |
0,055mg | 223a |
Fosfor (phosphorus) |
210mg | 223a |
Jod (iodine) |
92µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1440
- Saithe
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0105
- Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0029
- Deep-fried
- H0151
- Spice or herb added
- H0188
- Breaded or batter-coated
- H0221
- Fat or oil added
- H0319
- Wheat added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0213
- Box
- N0039
- Paper or paperboard
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 123
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2017.
- 223a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.