Pangasius, rå
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
0,0% | 10 |
Vann (water (moisture)) |
84g | 400f |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
270kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
63kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
1,1g | 400f |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,32g | 400f |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C14:0 (fatty acids) |
0,030g | 400f |
C16:0 (fatty acids) |
0,22g | 400f |
C18:0 (fatty acids) |
0,070g | 400f |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,31g | 400f |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 400f |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,28g | 400f |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,14g | 400f |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,070g | 400f |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,010g | 400f |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,010g | 400f |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,010g | 400f |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,030g | 400f |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,060g | 400f |
Kolesterol (cholesterol) |
34mg | 400f |
Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 400f |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 50 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
13g | 400f |
Salt (salt) |
0,80g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400f |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400f |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,22alfa-TE | 400f |
Tiamin (thiamin) |
0,020mg | 400f |
Riboflavin (riboflavin) |
0,030mg | 400f |
Niacin (niacin, preformed) |
2,0mg | 400f |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,12mg | 400f |
Folat (folate, total) |
8,2µg | 400f |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,36µg | 400f |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
9,0mg | 400f |
Jern (iron, total) |
0,090mg | 400f |
Natrium (sodium) |
320mg | 400f |
Kalium (potassium) |
240mg | 400f |
Magnesium (magnesium) |
20mg | 400f |
Sink (zinc) |
0,29mg | 400f |
Selen (selenium) |
13µg | 400f |
Kopper (copper) |
0,010mg | 609 |
Fosfor (phosphorus) |
210mg | 400f |
Jod (iodine) |
2,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0802
- Fish or related organism (EUROFIR)
- B3684
- Giant catfishes
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0151
- Solid
- F0003
- Not heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0003
- No treatment applied
- J0142
- Preserved by chilling or freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 609
- Öhrvik, V., von Malmborg, A., Mattisson, I., Wretling, S., Åstrand, C. Fish, shellfish and fish products - analysis of nutrients. [Rapport 1-2012]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2012/fish-shellfish-and-fish-products---analysis-of-nutrients-rapport-1-2012.pdf