Søk i matvaretabellen:

Pangasius, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
84g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
63kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,1g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,32g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,030g 400f
C16:0
(fatty acids)
0,22g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,070g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,31g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,28g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,14g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,070g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,010g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,060g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
34mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
13g 400f
Salt
(salt)
0,80g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,22alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 400f
Folat
(folate, total)
8,2µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,36µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
9,0mg 400f
Jern
(iron, total)
0,090mg 400f
Natrium
(sodium)
320mg 400f
Kalium
(potassium)
240mg 400f
Magnesium
(magnesium)
20mg 400f
Sink
(zinc)
0,29mg 400f
Selen
(selenium)
13µg 400f
Kopper
(copper)
0,010mg 609
Fosfor
(phosphorus)
210mg 400f
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B3684
Giant catfishes
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
609
Öhrvik, V., von Malmborg, A., Mattisson, I., Wretling, S., Åstrand, C. Fish, shellfish and fish products - analysis of nutrients. [Rapport 1-2012]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2012/fish-shellfish-and-fish-products---analysis-of-nutrients-rapport-1-2012.pdf

Søk i matvaretabellen: