Søk i matvaretabellen:

Leverpostei, hermetisk

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
61g 227b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 227b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,8g 227b
C12:0
(fatty acids)
0,012g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,30g 227b
C16:0
(fatty acids)
4,7g 227b
C18:0
(fatty acids)
2,7g 227b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,8g 227b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,50g 227b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,1g 227b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,6g 227b
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 227b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,38g 227b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,22g 227b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,048g 227b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,038g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,47g 227b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,1g 227b
Kolesterol
(cholesterol)
91mg 227b
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,9g 80
Stivelse
(starch, total)
3,7g 227b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,2g 227b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
10g 227b
Salt
(salt)
1,7g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5000RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5000µg 227b
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 227b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 227b
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 227b
Riboflavin
(riboflavin)
0,89mg 227b
Niacin
(niacin, preformed)
4,3mg 227b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,091mg 227b
Folat
(folate, total)
210µg 227b
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,9µg 227b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
13mg 227b
Kalsium
(calcium)
6,4mg 227b
Jern
(iron, total)
5,4mg 227b
Natrium
(sodium)
680mg 227b
Kalium
(potassium)
140mg 227b
Magnesium
(magnesium)
9,4mg 227b
Sink
(zinc)
2,6mg 227b
Selen
(selenium)
18µg 227b
Kopper
(copper)
0,27mg 227b
Fosfor
(phosphorus)
130mg 227b
Jod
(iodine)
3,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B2243
Cattle and swine and sheep
C0176
Liver
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0153
Seafood added
H0262
Animal fat or oil added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0204
Can
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: