Søk i matvaretabellen:

Leverpostei, ovnsbakt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 227b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
960kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 227b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,9g 227b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,11g 227b
C16:0
(fatty acids)
2,4g 227b
C18:0
(fatty acids)
1,3g 227b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,9g 227b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 227b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,4g 227b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,3g 227b
C18:2n-6
(fatty acids)
3,0g 227b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,97g 227b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,21g 227b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,038g 227b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,018g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 227b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,3g 227b
Kolesterol
(cholesterol)
96mg 227b
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,5g 80
Stivelse
(starch, total)
4,0g 227b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 227b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 227b
Protein
(protein, total)
9,3g 227b
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5100µg 227b
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,2µg 227b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 227b
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 227b
Riboflavin
(riboflavin)
0,92mg 227b
Niacin
(niacin, preformed)
4,4mg 227b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 227b
Folat
(folate, total)
240µg 227b
Vitamin B12
(vitamin B12)
7,6µg 227b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
47mg 227b
Kalsium
(calcium)
13mg 227b
Jern
(iron, total)
6,3mg 227b
Natrium
(sodium)
590mg 227b
Kalium
(potassium)
150mg 227b
Magnesium
(magnesium)
12mg 227b
Sink
(zinc)
2,8mg 227b
Selen
(selenium)
21µg 227b
Kopper
(copper)
0,31mg 227b
Fosfor
(phosphorus)
150mg 227b
Jod
(iodine)
4,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1136
Swine
C0176
Liver
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0191
Meat added
H0262
Animal fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: