Søk i matvaretabellen:

Servelat

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 227b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
820kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 227b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,4g 227b
C12:0
(fatty acids)
0,018g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,28g 227b
C16:0
(fatty acids)
3,3g 227b
C18:0
(fatty acids)
1,7g 227b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,0g 227b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,46g 227b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 227b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 227b
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 227b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,17g 227b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,069g 227b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,022g 227b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 227b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 227b
Kolesterol
(cholesterol)
33mg 227b
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,1g 80
Stivelse
(starch, total)
6,0g 227b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 227b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
9,9g 227b
Salt
(salt)
2,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,0µg 227b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 227b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,33alfa-TE 227b
Tiamin
(thiamin)
0,28mg 227b
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 227b
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 227b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 227b
Folat
(folate, total)
3,7µg 227b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,61µg 227b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
37mg 227b
Kalsium
(calcium)
11mg 227b
Jern
(iron, total)
0,74mg 227b
Natrium
(sodium)
960mg 227b
Kalium
(potassium)
510mg 227b
Magnesium
(magnesium)
12mg 227b
Sink
(zinc)
1,3mg 227b
Selen
(selenium)
5,9µg 227b
Kopper
(copper)
0,046mg 227b
Fosfor
(phosphorus)
190mg 227b
Jod
(iodine)
5,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0191
Meat added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: