Søk i matvaretabellen:

Kokt skinke

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 227b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
95kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,8g 227b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,98g 227b
C12:0
(fatty acids)
0,0017g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,040g 227b
C16:0
(fatty acids)
0,62g 227b
C18:0
(fatty acids)
0,31g 227b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 227b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,076g 227b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 227b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,51g 227b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,38g 227b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,033g 227b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0067g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,051g 227b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0047g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 227b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0050g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,052g 227b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,45g 227b
Kolesterol
(cholesterol)
40mg 227b
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,72g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 227b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,72g 227b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
17g 227b
Salt
(salt)
2,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,4µg 227b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 227b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,23alfa-TE 227b
Tiamin
(thiamin)
1,4mg 227b
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 227b
Niacin
(niacin, preformed)
5,6mg 227b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,25mg 227b
Folat
(folate, total)
1,9µg 227b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 227b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
38mg 227b
Kalsium
(calcium)
6,1mg 227b
Jern
(iron, total)
0,57mg 227b
Natrium
(sodium)
990mg 227b
Kalium
(potassium)
710mg 227b
Magnesium
(magnesium)
24mg 227b
Sink
(zinc)
1,4mg 227b
Selen
(selenium)
14µg 227b
Kopper
(copper)
0,056mg 227b
Fosfor
(phosphorus)
430mg 227b
Jod
(iodine)
0,20µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145
Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0172
Smoked or smoke-flavored
J0108
Preserved by treatment with chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0031
Loin
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: