Søk i matvaretabellen:

Servelat, mager, Gilde

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,0g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,2g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,18g 227a
C16:0
(fatty acids)
1,8g 227a
C18:0
(fatty acids)
1,1g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,26g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,0g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,64g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,46g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,064g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,095g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,51g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
30mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,5g 80
Stivelse
(starch, total)
4,3g 227a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,20g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
11g 227a
Salt
(salt)
2,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
6,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
6,0µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,39alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,31mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
3,2mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 227a
Folat
(folate, total)
3,3µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,85µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
26mg 227a
Kalsium
(calcium)
15mg 227a
Jern
(iron, total)
1,1mg 227a
Natrium
(sodium)
800mg 227a
Kalium
(potassium)
620mg 227a
Magnesium
(magnesium)
15mg 227a
Sink
(zinc)
1,9mg 227a
Selen
(selenium)
7,8µg 227a
Kopper
(copper)
0,054mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
150mg 227a
Jod
(iodine)
5,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0262
Animal fat or oil added
H0324
Fat partially removed, 50% or more remaining
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0040
Reduced fat food
P0132
"light" label claim
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: