Søk i matvaretabellen:

Villsvin, kjøtt, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,49g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,020g 400f
C16:0
(fatty acids)
0,28g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,15g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 603
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,52g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,040g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,46g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,19g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,030g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,040g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,010g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,050g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,19g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
65mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
23g 400f
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,4µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,56alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
1,5mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,39mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
6,6mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,54mg 400f
Folat
(folate, total)
1,6µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
4,4mg 400f
Jern
(iron, total)
1,8mg 400f
Natrium
(sodium)
66mg 400f
Kalium
(potassium)
370mg 400f
Magnesium
(magnesium)
26mg 400f
Sink
(zinc)
2,7mg 400f
Selen
(selenium)
13µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
220mg 400f
Jod
(iodine)
2,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B2248
Boar
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
603
Öhrvik, V., Engman, J., von Malmborg, A., Wretling, S. Kött - analys av näringsämnen - hjort, lamm, nötdjur, ren, rådjur, vildsvin och kalkon [Rapport 24-2013]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2013. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2013/2013_livsmedelsverket_24_kott_analys_av_naringsamnen.pdf

Søk i matvaretabellen: