Søk i matvaretabellen:

Rådyr, kjøtt, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
77g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
95kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,60g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,011g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,22g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,27g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,030g 603
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,016g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,33g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,037g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,037g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,16g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
78mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
21g 400c
Salt
(salt)
0,15g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,76alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,23mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,48mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
6,3mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,44mg 400c
Folat
(folate, total)
6,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
6,3µg 400c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
10mg 400c
Jern
(iron, total)
3,0mg 400c
Natrium
(sodium)
60mg 400c
Kalium
(potassium)
310mg 400c
Magnesium
(magnesium)
40mg 400c
Sink
(zinc)
4,8mg 400c
Selen
(selenium)
4,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,20mg 603
Fosfor
(phosphorus)
250mg 400c
Jod
(iodine)
3,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B4157
European roe deer
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
603
Öhrvik, V., Engman, J., von Malmborg, A., Wretling, S. Kött - analys av näringsämnen - hjort, lamm, nötdjur, ren, rådjur, vildsvin och kalkon [Rapport 24-2013]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2013. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2013/2013_livsmedelsverket_24_kott_analys_av_naringsamnen.pdf

Søk i matvaretabellen: