Søk i matvaretabellen:

Hjort, stek, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
76g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
420kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
99kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,3g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 603
C12:0
(fatty acids)
0,0g 603
C14:0
(fatty acids)
0,090g 603
C16:0
(fatty acids)
0,44g 603
C18:0
(fatty acids)
0,30g 603
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 603
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,43g 603
C16:1 sum
(fatty acids)
0,070g 603
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,32g 603
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,26g 603
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,030g 603
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,040g 603
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,060g 603
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,18g 603
Kolesterol
(cholesterol)
62mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
22g 400c
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,76alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,48mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
4,6mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 400c
Folat
(folate, total)
3,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,7µg 400c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
8,0mg 400c
Jern
(iron, total)
3,1mg 400c
Natrium
(sodium)
66mg 400c
Kalium
(potassium)
330mg 400c
Magnesium
(magnesium)
26mg 400c
Sink
(zinc)
4,1mg 400c
Selen
(selenium)
10µg 400c
Kopper
(copper)
0,18mg 603
Fosfor
(phosphorus)
210mg 400c
Jod
(iodine)
3,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1583
Deer
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0018
Cut of meat not known

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
603
Öhrvik, V., Engman, J., von Malmborg, A., Wretling, S. Kött - analys av näringsämnen - hjort, lamm, nötdjur, ren, rådjur, vildsvin och kalkon [Rapport 24-2013]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2013. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2013/2013_livsmedelsverket_24_kott_analys_av_naringsamnen.pdf

Søk i matvaretabellen: