Søk i matvaretabellen:

Gås, kjøtt uten skinn, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
650kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,1g 460b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 460b
C12:0
(fatty acids)
0,030g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,030g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,5g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,91g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 460b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,90g 460b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,79g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,099g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0043g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0043g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,099g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,79g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
84mg 460b
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 460b
Protein
(protein, total)
23g 460b
Salt
(salt)
0,22g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
12RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
12µg 460b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,30alfa-TE 400a
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,38mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
4,3mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,64mg 460b
Folat
(folate, total)
31µg 460b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,49µg 460b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
13mg 460b
Jern
(iron, total)
2,6mg 460b
Natrium
(sodium)
87mg 460b
Kalium
(potassium)
420mg 460b
Magnesium
(magnesium)
24mg 460b
Sink
(zinc)
2,3mg 460b
Selen
(selenium)
17µg 460b
Kopper
(copper)
0,31mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
310mg 460b
Jod
(iodine)
0,95µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1253
Goose
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0003
Meat color, undesignated or unknown

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400a
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: