Søk i matvaretabellen:

Gås, kjøtt med skinn, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
34g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,8g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,030g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,17g 460g
C16:0
(fatty acids)
7,0g 460g
C18:0
(fatty acids)
2,3g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
18g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,98g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,8g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,21g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,018g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,018g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,21g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,3g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
80mg 460e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 460e
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
17µg 460e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,085mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
0,25mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
3,6mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,39mg 460e
Folat
(folate, total)
4,0µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,34µg 460e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
12mg 460e
Jern
(iron, total)
2,5mg 460e
Natrium
(sodium)
73mg 460e
Kalium
(potassium)
310mg 460e
Magnesium
(magnesium)
18mg 460e
Sink
(zinc)
1,7mg 460e
Selen
(selenium)
14µg 460e
Kopper
(copper)
0,27mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
230mg 460e
Jod
(iodine)
4,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1253
Goose
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: