Søk i matvaretabellen:

Potetmospulver, med melk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pulver, tørr vare

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,6g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,21g 20
C12:0
(fatty acids)
0,022g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0087g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,33g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,34g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,34g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0044g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,031g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,87g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,41g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,41g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
71g 20
Stivelse
(starch, total)
65g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,7g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,9g 400e
Protein
(protein, total)
8,5g 102
Salt
(salt)
2,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,30alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,19mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
4,2mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,86mg 400e
Folat
(folate, total)
30µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
60mg 400e
Kalsium
(calcium)
70mg 400e
Jern
(iron, total)
1,6mg 400e
Natrium
(sodium)
1000mg 400e
Kalium
(potassium)
1500mg 400e
Magnesium
(magnesium)
68mg 400e
Sink
(zinc)
1,4mg 400e
Selen
(selenium)
0,70µg 400e
Kopper
(copper)
0,37mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
290mg 400e
Jod
(iodine)
39µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0853
Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1218
Potato
C0239
Root, tuber or bulb, with peel
E0136
Disintegrated or ground
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: