Taco kryddermix, Santa Maria
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
8,0g | 220a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
240kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
3,4g | 220a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,50g | 220a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0050g | 220a |
C14:0 (fatty acids) |
0,035g | 220a |
C16:0 (fatty acids) |
0,34g | 220a |
C18:0 (fatty acids) |
0,21g | 220a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,080g | 220a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,2g | 220a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,012g | 220a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,5g | 220a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,94g | 220a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,0g | 220a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,15g | 220a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0010g | 220a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,15g | 220a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,0g | 220a |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
40g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
6,6g | 220a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
33g | 220a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
13g | 220a |
Protein (protein, total) |
5,2g | 220a |
Salt (salt) |
20g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
110RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
1300µg | 220a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
3,8alfa-TE | 220a |
Tiamin (thiamin) |
0,12mg | 220a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,18mg | 220a |
Niacin (niacin, preformed) |
1,4mg | 220a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,93mg | 220a |
Folat (folate, total) |
44µg | 220a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,17µg | 220a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
260mg | 220a |
Jern (iron, total) |
9,7mg | 220a |
Natrium (sodium) |
7800mg | 220a |
Kalium (potassium) |
580mg | 220a |
Magnesium (magnesium) |
80mg | 220a |
Sink (zinc) |
1,0mg | 220a |
Selen (selenium) |
5,2µg | 220a |
Kopper (copper) |
0,32mg | 220a |
Fosfor (phosphorus) |
150mg | 220a |
Jod (iodine) |
5,7µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0133
- Flavoring or seasoning (US CFR)
- A0853
- Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
- B1012
- Sugar-producing plant
- C0108
- Sugar
- E0106
- Finely ground
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0138
- Water removed
- H0151
- Spice or herb added
- H0367
- Salt added
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0159
- Paperboard or paper container
- N0039
- Paper or paperboard
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 220a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2013-2014. Tex-mex-produkter. Publisert rapport (2014); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av tex-mex-produkter". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article40542.ece/BINARY/N%C3%A6ringsstoff-+og+tungmetallanalyser+av+tex-mex-produkter
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.