Sopprotein, Quorn
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
75g | 450c |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
370kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
90kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
1,4g | 450c |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,40g | 450c |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C14:0 (fatty acids) |
0,0049g | 137 |
C16:0 (fatty acids) |
0,19g | 137 |
C18:0 (fatty acids) |
0,074g | 137 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 60a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,19g | 137 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0099g | 137 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,20g | 137 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,60g | 137 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,49g | 137 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 137 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 137 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0g | 137 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,49g | 137 |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 450c |
Karbohydrat (carbohydrate) |
1,1g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,70g | 450c |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,40g | 450c |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
8,3g | 450c |
Protein (protein, total) |
14g | 450c |
Salt (salt) |
0,75g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 450c |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 450c |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 450c |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 450c |
Tiamin (thiamin) |
0,10mg | 450c |
Riboflavin (riboflavin) |
0,39mg | 450c |
Niacin (niacin, preformed) |
0,30mg | 450c |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,080mg | 450c |
Folat (folate, total) |
21µg | 450c |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,30µg | 450c |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 450c |
Kalsium (calcium) |
32mg | 470c |
Jern (iron, total) |
0,60mg | 450c |
Natrium (sodium) |
300mg | 450c |
Kalium (potassium) |
120mg | 450c |
Magnesium (magnesium) |
37mg | 450c |
Sink (zinc) |
7,0mg | 450c |
Selen (selenium) |
30µg | 470c |
Kopper (copper) |
0,10mg | 450c |
Fosfor (phosphorus) |
240mg | 450c |
Jod (iodine) |
0,0µg | 10 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0132
- Meat product analog (US CFR)
- A0800
- Meat analogue (EUROFIR)
- B1261
- Fungus
- C0236
- Protein extract, concentrate or isolate
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0151
- Spice or herb added
- H0156
- Molasses added
- H0205
- Egg white added
- H0212
- Vegetable added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 137
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
- 450c
- Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
- 470c
- National Institute for Public Health and the Environment. NEVO online, versjon 2016/5.0. http://nevo-online.rivm.nl/