Vegetabilsk postei, Tartex
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
59g | 400g |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
250kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
20g | 400g |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
14g | 400g |
C12:0 (fatty acids) |
6,4g | 400g |
C14:0 (fatty acids) |
2,9g | 400g |
C16:0 (fatty acids) |
2,6g | 400g |
C18:0 (fatty acids) |
0,75g | 400g |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,16g | 450a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,2g | 400g |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,080g | 400g |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,1g | 400g |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,0g | 400g |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,9g | 400g |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,020g | 400g |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,020g | 400g |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,9g | 400g |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 400g |
Karbohydrat (carbohydrate) |
9,6g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
7,7g | 400g |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,9g | 400g |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,4g | 400g |
Protein (protein, total) |
7,6g | 400g |
Salt (salt) |
1,5g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2,6RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400g |
Beta-karoten (beta-carotene) |
31µg | 400g |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400g |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,5alfa-TE | 400g |
Tiamin (thiamin) |
0,19mg | 400g |
Riboflavin (riboflavin) |
0,47mg | 400g |
Niacin (niacin, preformed) |
2,8mg | 400g |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,20mg | 400g |
Folat (folate, total) |
260µg | 400g |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 400g |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400g |
Kalsium (calcium) |
35mg | 400g |
Jern (iron, total) |
1,3mg | 400g |
Natrium (sodium) |
600mg | 400g |
Kalium (potassium) |
260mg | 400g |
Magnesium (magnesium) |
28mg | 400g |
Sink (zinc) |
2,0mg | 400g |
Selen (selenium) |
2,9µg | 400g |
Kopper (copper) |
0,070mg | 400g |
Fosfor (phosphorus) |
160mg | 400g |
Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0132
- Meat product analog (US CFR)
- A0800
- Meat analogue (EUROFIR)
- B1345
- Yeast
- C0247
- Part of algae or fungus
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0146
- Starch added
- H0151
- Spice or herb added
- H0345
- Palm, palm kernel or coconut oil added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0151
- Metal container
- M0213
- Box
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400g
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2017.12.15. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 450a
- Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.