Vegetabilsk postei, Tartex
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Vegetarprodukter og retter
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
59g | 400g |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
250kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
20g | 400g |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
14g | 400g |
| C12:0 (fatty acids) |
6,4g | 400g |
| C14:0 (fatty acids) |
2,9g | 400g |
| C16:0 (fatty acids) |
2,6g | 400g |
| C18:0 (fatty acids) |
0,75g | 400g |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,16g | 450a |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,2g | 400g |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,080g | 400g |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,1g | 400g |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,0g | 400g |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
1,9g | 400g |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,020g | 400g |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400g |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,020g | 400g |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,9g | 400g |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 400g |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
9,6g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
7,7g | 400g |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,9g | 400g |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,4g | 400g |
| Protein (protein, total) |
7,6g | 400g |
| Salt (salt) |
1,5g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2,6RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400g |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
31µg | 400g |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400g |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,5alfa-TE | 400g |
| Tiamin (thiamin) |
0,19mg | 400g |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,47mg | 400g |
| Niacin (niacin, preformed) |
2,8mg | 400g |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,20mg | 400g |
| Folat (folate, total) |
260µg | 400g |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 400g |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400g |
| Kalsium (calcium) |
35mg | 400g |
| Jern (iron, total) |
1,3mg | 400g |
| Natrium (sodium) |
600mg | 400g |
| Kalium (potassium) |
260mg | 400g |
| Magnesium (magnesium) |
28mg | 400g |
| Sink (zinc) |
2,0mg | 400g |
| Selen (selenium) |
2,9µg | 400g |
| Kopper (copper) |
0,070mg | 400g |
| Fosfor (phosphorus) |
160mg | 400g |
| Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0132
- Meat product analog (US CFR)
- A0800
- Meat analogue (EUROFIR)
- B1345
- Yeast
- C0247
- Part of algae or fungus
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0146
- Starch added
- H0151
- Spice or herb added
- H0345
- Palm, palm kernel or coconut oil added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0151
- Metal container
- M0213
- Box
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400g
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2017.12.15. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 450a
- Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.