Søk i matvaretabellen:

Baconcrisp

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,1g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
610kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
46g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
17g 450a
C12:0
(fatty acids)
0,011g 221b
C14:0
(fatty acids)
0,029g 221b
C16:0
(fatty acids)
2,4g 221b
C18:0
(fatty acids)
1,3g 221b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,18g 450a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
24g 450a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,077g 221b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
34g 221b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,7g 450a
C18:2n-6
(fatty acids)
4,6g 221b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,18g 221b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 221b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 221b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 221b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 221b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 221b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 221b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 221b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 221b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,6g 221b
Kolesterol
(cholesterol)
120mg 600
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,19g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 450b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,19g 450b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
48g 450a
Salt
(salt)
3,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 450a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450b
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,56mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
4,2mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 450a
Folat
(folate, total)
0,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
32mg 450a
Jern
(iron, total)
2,4mg 450a
Natrium
(sodium)
1300mg 450a
Kalium
(potassium)
300mg 450a
Magnesium
(magnesium)
18mg 450a
Sink
(zinc)
1,6mg 450a
Selen
(selenium)
1,0µg 20
Kopper
(copper)
0,20mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
180mg 450a
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1136
Swine
C0269
Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat
E0115
Divided into pieces, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0025
Cooked with added fat or oil
H0117
Flavoring or taste ingredient added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
221b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 221a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2014-2015. Chips og salte nøtter. Publisert rapport (2015); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av chips og salte nøtter". http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/bakevarer_sjokolade_snacks/rapport_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_chips_og_salte_notter_2015.20791/binary/Rapport:%20N%C3%A6ringsstoff-%20og%20tungmetallanalyser%20i%20chips%20og%20salte%20n%C3%B8tter%202015
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
450b
Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
600
Hansen K, Knuthsen P, Saxholt, E. Næringsstofindhold i chips. Fødevaredirektoratet, Søborg, 2001.

Søk i matvaretabellen: