Søk i matvaretabellen:

Popcorn, kjøpt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,1g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,3g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,9g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,27g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,3g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
8,1g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,19g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,19g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
8,1g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
51g 80
Stivelse
(starch, total)
50g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,4g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
11g 400c
Protein
(protein, total)
10g 400c
Salt
(salt)
2,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
90µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 400c
Folat
(folate, total)
14µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
5,0mg 400c
Jern
(iron, total)
3,1mg 400c
Natrium
(sodium)
790mg 100
Kalium
(potassium)
240mg 400c
Magnesium
(magnesium)
86mg 400c
Sink
(zinc)
0,10mg 400c
Selen
(selenium)
1,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,16mg 420a
Fosfor
(phosphorus)
280mg 400c
Jod
(iodine)
4,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0228
Snack food (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1454
Popcorn
C0133
Seed, skin present, germ present
E0131
Whole
F0014
Fully heat-treated
G0009
Popped
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0197
Bag, sack or pouch
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: