Søk i matvaretabellen:

Rislunsj med jordbær

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
570kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,4g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,18g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,54g 111a
C16:0
(fatty acids)
1,5g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,57g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,62g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,070g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,080g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,025g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0038g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0051g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0028g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0038g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,10g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
15mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
19g 80
Stivelse
(starch, total)
7,5g 108a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,2g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 111a
Protein
(protein, total)
2,9g 111a
Salt
(salt)
0,20g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
52RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
49µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
32µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 108a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,10alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
2,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 108a
Kalsium
(calcium)
89mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 111a
Natrium
(sodium)
80mg 111a
Kalium
(potassium)
100mg 111a
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 111a
Sink
(zinc)
0,30mg 111a
Selen
(selenium)
1,3µg 111a
Kopper
(copper)
0,0mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
60mg 111a
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0147
Fruit added
H0158
Sucrose added
H0296
Cream added
H0306
Homogenized or emulsified
H0321
Rice added
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0208
Multicontainer package
M0426
Peel-off lid
N0021
Polypropylene
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: