Miso, fermentert soyabønnepasta
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
53g | 400f |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
730kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
170kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
4,6g | 400f |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,60g | 400f |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C14:0 (fatty acids) |
0,010g | 400f |
C16:0 (fatty acids) |
0,49g | 400f |
C18:0 (fatty acids) |
0,16g | 400f |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,1g | 400f |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 400f |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,0g | 400f |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,6g | 400f |
C18:2n-6 (fatty acids) |
2,3g | 400f |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,31g | 400f |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 50 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 50 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,31g | 400f |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
2,3g | 400f |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
21g | 400f |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,2g | 400f |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,5g | 400f |
Protein (protein, total) |
11g | 400f |
Salt (salt) |
7,4g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
24µg | 400f |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400f |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,10alfa-TE | 400f |
Tiamin (thiamin) |
0,060mg | 400f |
Riboflavin (riboflavin) |
0,10mg | 400f |
Niacin (niacin, preformed) |
0,30mg | 400f |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,30mg | 400f |
Folat (folate, total) |
19µg | 400f |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 20 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400f |
Kalsium (calcium) |
68mg | 400f |
Jern (iron, total) |
1,7mg | 400f |
Natrium (sodium) |
3000mg | 400f |
Kalium (potassium) |
340mg | 400f |
Magnesium (magnesium) |
100mg | 400f |
Sink (zinc) |
3,3mg | 400f |
Selen (selenium) |
1,0µg | 400f |
Kopper (copper) |
0,42mg | 460g |
Fosfor (phosphorus) |
310mg | 400f |
Jod (iodine) |
0,0µg | 10 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0263
- Condiment sauce (US CFR)
- A0858
- Condiment (EUROFIR)
- B1452
- Soybean
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0119
- Microbially/enzymatically modified
- H0173
- Salted
- J0104
- Preserved by fermentation
- J0131
- Preserved by chilling
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 460g
- U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl